Știrile zilei

Șapte producători de încălțăminte vin la Buzău

Târgul producătorilor de îmbrăcăminte, încălțăminte și articole textile din parcarea Penny Market din Unirii Nord a devenit deja tradiție pentru buzoieni. De ani de zile, la fiecare început de anotimp producătorii vin să își prezinte colecțiile. Astăzi, același organizator a inaugurat la Buzău „Târgul colecțiilor de vară”.

Așa cum ne-am obișnuit, comercianții își vor expune marfa într-un cort în parcarea Penny Market din Unirii Nord, aproape de intrarea în Galleria Mall. Colecții noi de încălțăminte, articole vestimentare și textile pentru sezonul de vară se vând zilele aceastea la preturi de producător. Modele care mai de care mai variate de încălțăminte sunt expuse la vânzare de cei șapte producători de încălțăminte sosiți din șapte județe diferite. Nu lipsesc nici hainele de calitate produse autohton, lenjeria intimă de calitate sau accesoriile vestimentare.

Organizatorul târgului speră ca de astăzi și până duminică, atunci când își va închide porțile, cât mai mulți buzoieni să își înnoiască garderobele cu articole la prețuri fără concurență. Din experiența anilor trecuti , comercianții știu că buzoienii preferă încălțămintea de piele și hainele de calitate și au venit pregătiți cu modele să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

Pentru cei care încă nu i-au trecut pragul, nu uitați că târgul este deschis în fiecare zi în intervalul orar 10:00-19:00, iar duminică, 02.06.2019 se va închide la ora 14:00.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: