SportȘtirile zilei

Sărbătoare în Crâng! | Ciolacu: „Sper să celebrăm promovarea în Liga I!”

Bucurie pentru oficialii și suporterii Gloriei Buzău! Echipa din Crâng a sărbătorit, astă-seară, calificarea în Liga a II-a de fotbal, cu două etape înaintea încheierii campionatului. Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a fost prezent în tribune și a sărbătorit victoria alături de buzoieni.

Partida de astă-seară cu CSM Focșani s-a încheiat cu victoria buzoienilor (2-1), care nu au gustat înfrângerea în această ediție de campionat. Cu 22 de victorii și 4 egaluri, SCM Gloria Buzău este calificată matematic în Liga a II-a.

Printre suporterii Gloriei Buzău s-a numărat și președintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu. La scurt timp după victorie, liderul social-democrat a ținut să își împărtășească bucuria cu de prietenii de pe Facebook:

„Atmosferă de sărbătoare în seara aceasta la Buzău unde băieții noștri au bătut Focșaniul și s-au bucurat alături de suporteri pentru promovarea în liga a II-a fără înfrângere.

Este o performanță grozavă și sper ca la anul să fim din nou pe stadion pentru a celebra promovarea în liga I. Forza Gloria!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Alături de fotbaliștii Gloriei s-au bucurat și oficialii echipei, în frunte cu managerul Ion Cazan și cu președintele Consiliului de Administrație, Cristi Ceaușel.

Prezent de asemenea printre spectatori, primarul Constantin Toma, care a pus bazele clubului SCM Gloria Buzău, a dat asigurări că va sprijini în continuare sportul buzoian.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: