Sport Știrile zilei

Sărbătoare în Crâng! | Ciolacu: „Sper să celebrăm promovarea în Liga I!”

Bucurie pentru oficialii și suporterii Gloriei Buzău! Echipa din Crâng a sărbătorit, astă-seară, calificarea în Liga a II-a de fotbal, cu două etape înaintea încheierii campionatului. Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a fost prezent în tribune și a sărbătorit victoria alături de buzoieni.

Partida de astă-seară cu CSM Focșani s-a încheiat cu victoria buzoienilor (2-1), care nu au gustat înfrângerea în această ediție de campionat. Cu 22 de victorii și 4 egaluri, SCM Gloria Buzău este calificată matematic în Liga a II-a.

loading...

Printre suporterii Gloriei Buzău s-a numărat și președintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu. La scurt timp după victorie, liderul social-democrat a ținut să își împărtășească bucuria cu de prietenii de pe Facebook:

„Atmosferă de sărbătoare în seara aceasta la Buzău unde băieții noștri au bătut Focșaniul și s-au bucurat alături de suporteri pentru promovarea în liga a II-a fără înfrângere.

Este o performanță grozavă și sper ca la anul să fim din nou pe stadion pentru a celebra promovarea în liga I. Forza Gloria!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Alături de fotbaliștii Gloriei s-au bucurat și oficialii echipei, în frunte cu managerul Ion Cazan și cu președintele Consiliului de Administrație, Cristi Ceaușel.

Prezent de asemenea printre spectatori, primarul Constantin Toma, care a pus bazele clubului SCM Gloria Buzău, a dat asigurări că va sprijini în continuare sportul buzoian.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5