Știrile zilei

Sărbătoare la Monteoru! | Două zile de distracție și voie bună

A început petrecerea la Sărata-Monteoru, acolo unde se serbează cea de-a IX-a ediție a Festivalului „Zilele Monteorului”. Pe scenă au urcat deja primii artiști, iar terasele și grătarele sunt gata să-și primească mușteriii.

Buzoienii sunt invitați de Primăria și Consiliul Local Merei la o petrecere în stațiunea Sărata Monteoru. Administrația locală și Consiliul Județean Buzău organizează, în perioada 21-22 iulie, editia a IX-a a Festivalului „Zilele Monteorului”, anul acesta evenimentul fiind dedicat Centenarului Marii Uniri.

În cele două zile de sărbătoare, buzoienii pot vedea parada de costume populare, meșteri și dansatori populari, costume și masini de epocă, produse tradiționale, meșteșugari si produse artizanale, expoziție de arme și demonstrații ale jandarmeriei.

Pe scena amplasată pe terenul de fotbal din Monteoru vor urca artiști locali, dar și nume mari precum: Nicu Paleru, Fuego, Mioara Velicu, Talisman, Anna Lesko, Anca Neacșu, Daniel Trifu, Lorenna și interpreți ai Centrului de Cultură Buzău. Cele două zile de distracție se vor încheia cu un foc de artificii.

Invităm buzoienii la un eveniment de exceptie ce va avea loc la Sarata Monteoru. Pentru acest eveniment punem la dispozitie in mod GRATUIT doua autocare ce vor pleca din fata stadionului Gloria, astfel încât buzoienii sa poata veni la acest eveniment. Autocarele vor pleca din oră în oră sâmbătă, începand cu ora 12:00, până la ora 22:00 și duminică, de la 08:00 la 23:00”, a declarat primarul comunei Merei, Ștefan Chircă.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Si doar baiatul primarului are voie sa vanda mici, la terasa amenajata! Restul comerciantilor au interdictie!Verificati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: