EducaţieȘtirile zilei

Sărbătoare la Palat | A avut loc festivitatea de deschidere a noului an școlar

Soare, zâmbete, copii entuziaști și nerăbdători, părinți și profesori gata să le fie călăuze celor mici pe drumul cunoașterii, pentru încă un an. Sunt câteva dintre coordonatele zilei de sâmbătă, 17 septembrie 2022, dată în care a avut loc festivitatea de deschidere a noului an școlar la Palatul Copiilor Buzău.

Evenimentul a început la ora 10:00, în curtea instituției de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 20. Numeroși elevi din Buzău, însoțiți de părinți sau de bunici, au venit la deschidere, unii dornici să se reînscrie, alții să descopere oferta educațională și să îi cunoască pe profesori Palatului.

Festivitatea a început cu discursul directorului Palatului Copiilor Buzău, prof. dr. Veronica Trandafir, care i-a introdus și pe invitații de seamă ai evenimentului: inspectorul școlar general al IȘJ Buzău, prof. dr. Daniela Palcău, inspectorul pentru educație permanentă, prof. dr. Antonia Damian, inspectorul pentru management educațional, prof. dr. Andreea Elena Petroșel, și inspectorul pentru management, fost director al Palatului Copiilor Buzău, prof. George Vlad.

Invitații le-au adresat tuturor elevilor, părinților și profesorilor urările cuvenite într-un asemenea moment, după care au asistat la un spectacol artistic susținut de elevii diferitelor cluburi de la Palatul Copiilor Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button