Știrile zilei

Sârme în biscuiți și puf în shaorma / Se întâmplă la Buzău

În ultima perioadă, angajații OPC au fost asaltați de plângerile buzoienilor, care au găsit în produsele cumpărate obiecte străine. * O fetiță a fost la un pas să înghită o sârmă, în timp ce alți consumatori au găsit zgârciuri cu puf pe ele în shaorma. * Reprezentanții OPC înregistrează plângerile și promit să ia măsuri împotriva agenților economici care încalcă legea. *s
O fetiţă de 3 ani, din Buzău, a fost la un pas să ajungă la spital din cauza unui biscuit în care se afla o sârmă. Din fericire, tatăl copilei a fost atent şi i-a luat din mână produsul înainte să-l mănânce. Speriat că fiica lui putea înghiţi sârma, bărbatul a sunat revoltat la Protecţia Consumatorului. Sârma se afla chiar într-un biscuit dintr-o pungă ambalată şi abia cumpărată:
„Am dat fetiţei mele să mânânce şi, în timp ce mânca, am văzut că a scos un biscuit cu o sârmă. I-am luat luat biscuitul din mână. Am fost foarte revoltat pe firma producătoare; am fost la OPC, la DSP şi vor lua dânşii măsuri. Am contactat firma producătoare, le-am spus ce s-a întâmplat şi atunci mi-au oferit un bax de produse similare ca să nu mă duc la OPC şi la DSP”, a declarat bărbatul.
Un alt incident s-a produs la o shaormerie cunoscută din Buzău. Sesizați de clienții nemulțumiți, OPC ar fi dat buzna peste angajații unității și ar fi găsit aici zgârciuri cu puf pe ele, care ajungeau în produsele mâncate de buzoieni. Proprietarii fast-foodului au primit amenzi usturătoare.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Pacat ca nu aveti voie nici in presa scrisa nici la televiziune sa dati si firma producatoare a biscuitilor cu sarma.Este vorba de TYMBARK MASPEX.Cei care produc sucurile pentru copii TEDI si alte produse…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button