Politică

Sava și „Vioară”, candidații ALDE Buzău pentru Primărie și Consiliul Județean!

Fostul prefect George Sava este candidatul ALDE Buzău pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău, în timp ce fostul fotbalist și antrenor Ion Viorel se va bate pentru întâiul scaun din Palatul Comunal. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul conferinței organizației județene ALDE, la care a participat și președintele formațiunii, Călin Popescu Tăriceanu.

Însoțit de Daniel Chițoiu, Tăriceanu a ajuns astăzi la Buzău în jurul orei 12:00, pentru a lua parte la prima conferință de presă de la instalarea unei noi conduceri după plecarea lui Adrian Mocanu. Flancat de președintele ALDE Buzău, Iulian Nicoare, de secretarul general George Sava, de viceprimarul Ion Viorel și de președintele organizației de tineret, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat principalele nume înscrise în cursa pentru ocupare funcțiilor-cheie din administrația buzoiană.

Potrivit șefului ALDE, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău va candida fostul prefect și secretar general al Ministerului Agriculturii George Sava, în timp ce pentru funcția de primar al municipiului Buzău se va bate actualul viceprimar Ion Viorel. La Râmnicu Sărat, primăria este vizată de candidatul Valentin Rusu.

„Aici am cunoscut în perioada de la sfârșitul anului trecut și începutul acestui an o serie de bulversări care au afectat organizația însă actuala conducere și echipa pe care o avem la Buzău au reușit în timp foarte scurt să reconstituie organizația, să readucă oameni care plecaseră înapoi și chiar oameni noi. Îl felicit așadar pe Iulian Nicoare, Ion Viorel, George Sava, Valentin Rusu, Radu Ionel, Ionica Tarău, Cristina Tănăsescu și Gheorghe Vasile”, a declarat președintele A.L.D.E. Călin Popescu Tăriceanu.

Totodată, Tăriceanu a explicat că la alegerile locale din toamnă, ALDE va merge pe liste separate, însă, cel mai probabil, la alegerile parlamentare se previzionează o alianță cu PSD.

GALERIE FOTO:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button