Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Tânăr reținut, după o bătaie în club!

Foto: Arhivă

UPDATE: Un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, din Prahova, a fost reținut, în această seară, în cazul scandalului produs azi-dimineață, la clubul No Limit din municipiul Buzău. În acest caz, IPJ a făcut următoarele precizări:

În dimineata zilei de 7 aprilie, în jurul orei 05:30, in zona unui club de pe raza municipiului Buzău a avut loc un conflict spontan intre patru buzoieni pe de o parte si sase prahoveni, de cealalta parte.

Din verificările efectuate se pare că incidentul s-ar fi produs pe fondul unor discuții legate de unele dedicații muzicale. Unul dintre prahoveni a folosit un pistol tip Airsoft, armă ce nu este supusa autorizării și a tras două focuri în plan vertical, niciunul nefiind vătămat.
De îndată, poliția județului Buzau a intervenit la fata locului, identificandu-i si conducandu-i la sediu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice, iar un prahovean a fost retinut de politisti pentru 24 de ore.  Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz.

Bătaie generală, la un club din municipiul Buzău. Mai mulți tineri și-au împărțit pumni și picioare după un conflict spontan iscat între două grupuri, unul din Simileasca, iar celălalt, din județul Prahova. Se pare că mascații i-au prins pe câțiva dintre scandalagii în apropiere de Hanul lui Țintă.

Conflictul a izbucnit azi-dimineață, în jurul orei 05:30. Surse neoficiale susțin că un grup de tineri din Simileasca a intrat în conflict cu mai mulți romi din Prahova. Fiind dați afară de agenții de securitate, tinerii s-au enervat și au început scandalul. Unul dintre ei (din grupul din Prahova) ar fi mers la mașină, de unde a luat un pistol și a început să tragă asupra adversarilor.

Din fericire, pistolul era de tip airsoft, neletal și nesupus autorizării. În încăierare se pare că ar fi fost folosit și un cuțit.

Din fericire, intervenția promptă a agenților LEX a făcut ca bătaia să nu degenereze. Un singur bărbat ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale. El s-a ales cu capul spart după ce a fost lovit în cap cu pistolul de un bărbat din Prahova.

Aceleași surse au mai precizat, pentru REPORTER BUZOIAN, că tinerii din Prahova ar fi fost prinși de luptătorii SAS Buzău în apropiere de Hanul lui Țintă.

La fața locului s-au deplasat ofițeri din conducerea IPJ Buzău, pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc evenimentul ce putea avea urmări grave.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5