Știrile zilei

SCANDAL la Măgura! Polițiștii au intervenit (video)

Dacă e ultima zi a anului, e scandal din nou în comuna Măgura, acolo unde grupurile de „colindători” au intrat în vizorul polițiștilor pentru modul în care s-au manifestat.

Dacă anul trecut asistam la o intervenție în forță (video) a mascaților, la Ciuta fiind chemată și ambulanța, anul acesta întâlnirea cu poliția a decurs pașnic. Zecile de tineri din comună, care practică un soi de colind prin satele Măgurei, oprind și mașinile de pe DN 10, au avut astăzi escorta poliției, care s-a prezentat în zonă pentru a preveni eventuale fapte antisociale.

Costumați fiecare cum a crezut de cuviință, tinerii din Măgura au pornit dis-de-dimineață la colindat. La un moment dat, polițiștii i-au legitimat, după care le-au permis să își continue drumul. Ajunși pe DN 10, tinerii nu au mai putut opri mașinile pentru a le „colinda”, așa cum făceau în anii trecuți, deoarece au avut tot timpul poliția pe urme.

Nu se știe dacă tinerii s-au ales și cu amenzi, însă aceștia au decis să își filmeze nemulțumirea și să o „urce” pe Facebook.

Foto: Arhivă

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button