Știrile zilei

Scandal la Penny. Un client a sărit la bătaie

Incident violent, produs zilele trecute în magazinul Penny din zona gării Buzău. Un client a sărit la bătaie și numai intervenția agenților firmei de pază a făcut ca incidentul să nu aibă urmări grave.

Întregul episod a fost surprins pe camerele de supraveghere ale magazinului și de clienții aflați înăuntru. Oamenii au filmat cu telefoanele mobile scenele incredibile cu individul dezlănțuit.

Scandalul a izbucnit în momentul în care un individ a intrat în magazin fără a purta mască. Unul dintre agenții de pază ai magazinului i-a atras atenția că sunt multe persoane în magazin și l-a rugat să își pună mască.

Acesta a fost momentul în care tânărul s-a dezlănțuit, lucru care se poate observa și pe imagini.

Mai întâi, a lovit agenții de pază ai magazinului, după care a lovit violent un bărbat în vârstă și i-a rupt hainele de pe el.

În cele din urmă, angajații magazinului și un client au reușit să îl prindă și să îl imobilizeze până la sosirea echipajelor de intervențe de la Lex Protect, alarmate prin activarea butonului de panică.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: