AdministrațiePolitică

Schimbare IMPORTANTĂ la conducerea Primăriei?

Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) își intră în drepturi. După ce a primit undă verde de la centru, partidul condus de Simona Man încearcă să-și impună oamenii în funcții de conducere, grație noii majorități la care contribuie, alături de Partidul Social Democrat.nr1292_sport 4

Dacă la Timiș, PP-DD deja și-a câștigat un post de vicepreședinte al Consiliului Județean, la Buzău, eșarfele violete vor cu tot dinadinsul un scaun de viceprimar în instituția condusă de Constantin Boșcodeală.

La schimb cu susținerea în Consiliul Local, PP-DD-iștii cer social-democraților unul dintre posturile de viceprimar, ocupate acum de pesediștii Fănică Bârlă și Sebastian Radu.

Este greu de crezut că primarul Boșcodeală va renunța la unul dintre cei doi oameni în favoarea lui Silviu Roșioru, consilierul propus de PP-DD în fruntea Primăriei.

Primul test pentru majoritatea nou-creată în Consiliul Local are loc astăzi, când aleșii municipiului sunt chemați în ședință extraordinară.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Diconescu, cel mai bun om pe care am avut placerea de al cunoaste si vorbi personal cu el. Un om cu viziune clara asupra viitorului tarii noastre. nu mi-a parea rau daca Nennea Boscodeala ar renunta la unu dintre vice primari, in favoarea lui Silviu Roșioru. Ne-am putea mandri cu acest lucru eu unul o voi face cu cea mai mare placere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: