Sport Știrile zilei

SCM Gloria îi invită pe buzoieni să se bucure împreună! | Transportul este GRATUIT

SCM Gloria, clubul-fanion al Buzăului, pune mare preț pe sprijinul suporterilor în cadrul cele mai importante competiții la care participă echipe din cadrul clubului. După sportivii de la handbal și rugby, a venit rândul fotbaliştilor să aibă fanii alături la una dintre cele mai importante partide ale sezonului.

Matematic campioană judeţeană, echipa de fotbal va susţine o dublă manşă de baraj, tur-retur, împotriva campioanei judeţului Tulcea, pentru promovarea în Liga a 3-a. Primul joc se va disputa pe 23 iunie, de la ora 18,00, la Tulcea, iar returul, o săptămână mai târziu, la Buzău.

  • Transport gratuit pentru suporteri.

Pentru meciul de la Tulcea, conducerea clubului a decis să pună la dispoziţia suporterilor, gratuit, mijloace de transport pentru deplasare, operaţiune care a început deja cu înscrierea pe un tabel a celor care doresc să susţină echipa în acest joc. Înscrierile au început de marţi şi se pot face până duminică, la ora 12,00, în intervalul orar 9,30-17,00.

  • Cum te înscrii?

– Telefonic (prin SMS sau apel direct) la oricare din următoarele numere: 0762. 146.211 sau 0745.475.553
-Prin e-mail, folosind următoarea adresă: [email protected]
-La secretariatul clubului, aflat în Complexul Sportiv “Gloria Buzău”

Tot ceea ce au de făcut suporterii pentru a se înscrie pe lista pentru deplasarea la Tulcea este să comunice seria şi numărul cărţii de identitate/ ale paşaportului, alături de un număr de telefon pentru contact. Deplasarea către Tulcea este programată sâmbătă, 23 iunie, la ora 12,30, din faţa Stadionului ,,Municipal” (n.r., intrare vestiare jucători). Suporterii au obligaţia de a avea asupra lor un act de identitate cu fotografie (carte de identitate sau paşaport).

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.