Educaţie

Școala 1, la un pas de închidere

Un singur caz de infectare cu SARS-CoV-2 mai lipsește ca Școala Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” să își suspende cursurile față în față și să treacă în scenariul roșu.

Astăzi, al doilea caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat în școala de pe bulevard. Este vorba despre o elevă de clasa a II-a, clasă care și-a suspendat deja cursurile și s-a mutat în on-line.

Se pare că eleva diagnosticată este chiar fiica profesoarei infectate zilele trecute cu noul virus, fapt care a condus la închiderea a două clase la care cadrul didactic a predat.

Clasa închisă astăzi este a treia care își suspendă cursurile față în față la Școala Gimnazială “”Aviator Mircea T. Bădulescu”.

Dacă în zilele următoare mai apare un caz, întreaga școală va intra în scenariul roșu.

În urmă cu puțin timp, Prefectura a confirmat știrea apărută în mass-media:

În urma propunerilor venite din partea Consiliului de administrație al școlii și avizate de către Direcția de Sănătate Publică Buzău, membrii CJSU au decis:

    • suspendarea desfășurării cursurilor ,,față în față” la clasa a II – a C de la Școala Gimnazială ”Aviator Mircea T. Bădulescu” din municipiul Buzău, până la data de 22.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button