Știrile zilei

Școala Gimnazială Gălbinași, comunicat de presă privind CONSORȚIUL DE MOBILITATE Erasmus +, Proiect numărul 2020-1-RO01-KA120-SCH-095724

Școala Gimnazială Gălbinași face parte din CONSORȚIUL DE MOBILITATE Erasmus +  Proiect numărul 2020-1-RO01-KA120-SCH-095724, coordonat de Inspectoratul Școlar Județean Buzău.

Primul flux de mobilitate a avut ca scop formarea competențelor de managment de proiect, școlile partenere în consorțiu, desemnând câte două cadre didactice care au participat la activități formale și nonformale în perioada 23- 28 octombrie 2022, în Istanbul- Turcia.

Cursurile la care au participat profesori din România, Italia, Portugalia, Turcia și Polonia, au fost organizate de Asociația Edu2Grow, Portugalia, având o durată de 36 ore.

Profesori formatori: Silvia Patru- România, Ursula Kierczak- Polonia.

Cadrele didactice desemnate de Școala Gimnazială Gălbinași, Adelina Gavrilă – profesor Limba franceză și Nicoleta Antimir- profesor învățământ primar, au împărtășit informațiile colegilor, elevilor și părinților acestora.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!