Știrile zilei

Se caută brad pentru centrul orașului!

Viceprimarul municipiului Buzău, Ionuț Apostu, face un apel către buzoienii care au sau care cunosc pe cineva care are un brad falnic, spre a fi donat municipalității. Bradul ar urma să fie instalat în fața Palatului Comunal, pentru a respecta o tradiție de aproape 30 de ani.

În fiecare an, municipalitatea a ținut să instaleze, în fața Palatului Comunal și în Parcul Crâng, câte un brad natural. De cele mai multe ori, bradul din centrul orașului a fost donația unui cetățean care a decis să se despartă de arborele din curte pentru a le face o bucurie tuturor buzoienilor.

Anul acesta însă, nicio ofertă de brad nu a mai sosit pe adresa primăriei, motiv pentru care viceprimarul Apostu a lansat un apel în acest sens:

„Așa cum știți, în anii trecuți am avut diverse oferte din partea buzoienilor aflați în diverse situații, fie că le afectau fundația casei, fie că brazii au crescut foarte mult, fie că puneau în pericol rețeaua de energie electrică, au fost diverse situații în care cetățenii au dorit să renunțe la acest brad și să-l doneze municipalității. De aceea, fac un apel și pentru acest an, dacă sunt buzoieni interesați să facă o astfel de donație, sau dacă știu o astfel de situație unde sunt vecini care ar fi interesați să doneze bradul primăriei, îi rog să ne contacteze și dacă acel brad va fi unul falnic, de care să se bucure toți buzoienii, cred că ar fi un gest frumos să îl doneze astfel încât în perioada sărbătorilor de iarnă el să fie împodobit în Piața Dacia sau în Parcul Crâng”,  a declarat, pentru șansanews.ro, viceprimarul Ionuț Apostu.

Costurile privind transportul brazilor din grădina buzoienilor și până în centrul orașului vor fi suportate de Primăria Buzău.

loading...

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: