Economic

Se deschide Decathlon Buzău | Iată imagini! (FOTO)

Magazinul Decathlon Buzău se va deschide în curând. Reprezentanții retailerului de articole sportive vor ca luna decembrie să îi găsească pregătiți pentru a-i primi pe clienții din Buzău, amenajările fiind pe ultima sută de metri.

Deși li s-a solicitat să păstreze secretul privind măsurile organizatorice din magazin, unii dintre proaspeții angajați au dat din casă. Pentru o perioadă, ei au fost duși în training la un alt magazin din țară și au așteptat cu nerăbdare să își înceapă activitatea la Buzău.

Tergiversarea deschiderii ar fi avut drept cauză anumite întârzieri în obținerea avizelor de funcționare pentru punctul de lucru din complexul Penny.

Magazinul de la Buzău va fi deschis zilnic între orele 09:00 și 21:00. Reprezentanții firmei s-au gândit la toate: În timp ce părinții își vor face cumpărăturile, copiii se vor putea distra la locul de joacă de la intrare, aflat în curs de amenajare.

Decathlon este cel mai mare retailer european de articole sportive pentru un număr de peste 50 de sporturi. Retailerul a intrat pe piaţa din România în anul 2009 şi comercializează atât mărci proprii, cât şi o serie de branduri cunoscute de echipamente sportive.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button