Știrile zilei

Se deschide pasajul de pe Unirii. Ce se va amenaja în subteran

Au mai rămas doar câteva zile până la darea în folosință a pasajului subteran de pe bulevardul Unirii. Muncitorii execută ultimele finisaje, iar reprezentanții primăriei nu vor să deschidă până nu sunt montate camere de supraveghere pe toată lungimea pasajului.

Deși lucrarea s-a finalizat de ceva vreme, pasajul subteran de la „Sfântul Sava” nu a fost încă dat în folosință din cauza temerilor tot mai mari că acesta ar putea deveni ținta unor acte de vandalism. De altfel, unul dintre pereți a fost deja „decorat” cu un graffiti, necesitând revopsirea suprafeței.

  • Galerie de artă, nu comercială

Dacă în trecut s-a vehiculat că în pasaj ar urma să fie amenajată o galerie comercială, astăzi lucrurile stau cu totul diferit. Potrivit viceprimarului Ionuț Apostu, în pasaj va fi amenajat un spațiu expozițional rezervat în întregime elevilor de la Liceul de Arte „Margareta Sterian” din Buzău. Aici vor fi expuse picturi și alte creații artistice realizate de talentații elevi buzoieni.

Potrivit sursei citate, zilele acestea urmează a fi montate camerele de supraveghere ce vor fi conectate la dispeceratul Poliției Locale. Pasajul subteran de pe Unirii va fi supravegheat video 24/24, iar orice act de distrugere va fi aspru pedepsit de autorități.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Așteptăm cu nerăbdare deschiderea pasajului de la gara! Este foarte necesar pentru locuitorii cartierului Mihai Viteazu, care, din păcate sunt consultați în privința confortului minim numai în preajma alegerilor electorale. Multe promisiuni și nici o realizare! Așteptăm….. noi promisiuni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: