Știrile zilei

Se închide podul de la Mărăcineni | Timp de 8 luni, se va circula pe un singur sens

Sensul de mers dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău al podului de la Mărăcineni va fi închis pentru opt luni, perioada în care vor fi executate reparaţiile atât de necesare la carosabil și la structura de rezistență. Anunțul a fost făcut ieri, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat prefectul județului Buzău, Carmen Ichim și specialiști de la Drumuri Naționale.

Reparațiile vin la pachet cu restricții de circulație care ar putea dura nu mai puțin de opt luni. Munictorii vor desfășura lucrări zi și noapte, urmând ca pe sensul vizat să fie montate instalații de iluminat. În toată această perioadă, se va circula exclusiv pe sensul de mers Buzău-Mărăcineni.

Amănunte despre lucrările executate deja și despre când va fi închis podul de la Mărăcineni au fost oferite de către șeful Secției Drumuri Naționale Buzău, Leon Velicu.

„Premergător acestor lucrări secția de Drumuri Naționale a pregătit podul din aval astfel încât traficul să se desfășoare în condiții normale. S-au făcut asfaltările de rigoare inclusiv comuna Mărăcineni a făcut asfaltări pe partea ei de pod. Estimăm că din 15 martie 2018 se va închide circulația pe podul vechi și se va circula exclusiv pe cel din aval până la finalizare”, a declarat șeful Secției Drumuri Naționale Buzău.

Reprezentantul constructorului a dat asigurări că, în acest an, traficul nu va fi închis dar că acest lucru se ca întâmpla din primăvara anului 2018. Vor fi efectuate lucrări și pe perioada nopții, surse de iluminat urmând să fie montate pe grinzile podului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button