AdministrațiePoliticăȘtirile zilei

Se încing spiritele la Berca! / Ce îi reproșează localnicii actualului primar, Valeriu MARCU


În ultima vreme, mai mulți cetățeni au trimis pe adresa redacției noastre sesizări privind neregulile administrației din Marcu Dcomuna Berca. Cel mai recent episod în care este implicat actualul primar, Valeriu Marcu, s-ar fi consumat săptămâna trecută, atunci când edilul s-a apucat să sape o canalizare promisă de 8 ani la la Valea Nucului, provocând un disconfort uriaș localnicilor.
Deși nu are drept de vot la Berca, un buzoian care are casă la Valea Nucului a răbufnit și și-a scris nemulțumirile pe Facebook. El povestește cum actualul edil, însoțit de mai mulți asistați social, s-au apucat să sape șanțuri pentru canalizare, aruncând tuburile de la vechiul podeț în gospodăria sa:
[quote_box_center]
„ELECTORALA
Mai zilele trecute, mai precis joia trecuta, EDILUL comunei Berca si-a adus aminte ,dupa 8 ani „de domnie” ca in „parohia” domniei sale mai exista si satul Valea Nucului.
Si tot acelasi edil si-a mai adus aminte de numeroasele promisiuni din campania trecuta si s-a gandit sa onoreze o parte din ele, sau mai bine zis o promisiune, anume aceea cu CANALIZAREA.
Dar si asta e cam grea asa ca in loc de canalizare a venit inarmat cu cativa „sociali”si s-au apucat puternic de scurmat la santuri. N-ar fi fost rau daca treaba ar fi fost facuta pana la capat daaar….
cand m-am dus sambata acasa m-am trezit cu tuburile de la fostul podet aruncate in curte si cu ditamai groapa in fata portii. E adevarat ca eu nu votez in satul Valea Nucului si ca persoana mea nu conteaza pentru domnul primar,dar nici asemenea tratament nu merit.
M-am simtit „lovit” de sageata de pe sigla partidului, domnului primar ,nu in locul unde trage vestitul arcas care este var bun cu Anton (responsabil cu betoanele) ci in amorul propriu.
Eu nu cred ca asemenea tip de campanie ajuta , din contra strica imaginea si asa cam terfelita, din cate am auzit si eu pe ici pe colo, a actualului primar.
Asa că, domnule DOBRITĂ, multa bafta la alegeri.”, a scris Adrian Mărculescu pe Facebook.
[/quote_box_center]
Reamintim cititorilor că primarul din Berca se află în plin conflict cu actualul vice, tânărul Ionel Dobriță, după ce acesta a dezertat din PNL, s-a înscris în PSD și a anunțat că va candida pentru funcția de primar. De atunci, nu mai e liniște în Primărie, Dobriță acuzându-l public pe edilul-șef că îi interzice accesul în instituție după ora 16:00.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: