Știrile zilei

Se întâmplă zilele acestea, în Parcul Crâng

O nouă modalitate de a-i omagia pe eroii buzoieni: Primarul Constantin Toma a lansat o campanie inedită prin de plantare a peste 700 de arbori tineri în Parcul Crâng, în memoria celor căzuți pe câmpurile de luptă pentru apărarea patriei noastre.

Într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook, edilul anunțat că până 1 Decembrie va avea loc o amplă acțiune de plantare în Parcul Crâng. Ceea ce s-a și întâmplat, pentru că de ieri soldații și voluntarii au început treaba.

Mai exact, în locul pomilor tăiați în ultimele luni vor fi sădiți 775 de arbori tineri care să acopere golurile rămase în urma tăierilor. Fiecare dintre copacii plantați va purta numele unui erou buzoian căzut la datorie.

A început plantarea stejarilor în Crâng cu militari din Divizia 2 Infanterie ,,Getica”, echipați în uniformele Regimentul 48 Infanterie Buzău! Vom continua de mâine cu echipe de voluntari militari, elevi și cetățeni care au dorit să participe la această acțiune! Acțiunea poartă numele de ,,Eroii noștri s-au întors acasă” și va fi finalizată de Ziua Națională!
loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button