Știrile zilei

Se lichidează stocul. Unde pleacă Intersport

Rafturile magazinului Intersport din complexul comercial Aurora sunt din ce în ce mai goale. Motivul, retailerul de articole și echipamente sportive se mută, însă nu departe de actualul sediu.

Sunt reduceri mari la Intersport în această perioadă, însă cea mai mare parte a mărfii a fost deja vândută. Clienții au luat cu asalt magazinul în ultimele zile, reducerile fiind substanțiale:

„Am cumpărat teniși Converse pentru fiul meu cu 50% reducere. Cam toată încălțămintea are 50% reducere, însă la raft nu mai sunt foarte multe produse.”, ne-a declarat o mămică.

Faptul este explicabil. O pereche de adidași care costau 300 de lei au putut fi achiziționați la jumătate de preț, iar reducerile au fost aplicate și la alte produse și echipamente sportive (mingi, role, căști, biciclete tricouri și altele).

Vestea bună este că Intersport nu pleacă din oraș, ci se mută câteva zeci de metri mai încolo, adică în noua aripă construită de Aurora Mall.

Centrul comercial se va extinde în această vară pe terenul dinspre Kaufland, inaugurarea fiind programată să aibă loc undeva în luna august.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button