EconomieȘtirile zilei

Se majorează tarifele Trans Bus

Proiect de hotărâre apărut ieri, pe site-ul Primăriei Buzău, ce prevede majorarea tarifelor de călătorie la transportul de călători pe bază de grafic cu autobuzele Trans Bus și acordarea de facilități pentru acesta. Creșterea este de 33 %  și se aplică în cazul abonamentelor pentru elevii și studenții care nu au domiciliul în municipiul Buzău.

Proiectul de hotărâre inițiat de conducerea Primăriei va fi introdus în şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Buzău din luna aprilie 2018. Actul normativ este supus dezbaterii publice iar propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi depuse la sediul Primăriei municipiului Buzău, la Ghişeul Unic, până cel târziu 17 aprilie.

  • Facilități acordate elevilor cu domiciliul în municipiul Buzău.

Noile tarife la abonamente, dar și facilitățile pentru transport pentru buzoieni ar urma să fie valabile de la 1 mai. În expunerea de motive a proiectului de hotărâre se menționează faptul că tarifele și facilitățile acordate la transportul local de călători nu au fost modificate de 10 ani, iar acestea au fost actualizate în acest an printr-o Hotărâre a Consiliului Local.

Începând cu 1 mai, elevii cu domiciliul în municipiul Buzău vor avea abonament gratuit pe un traseu sau vor plăti 26 de lei pentru un abonament pe toate liniile.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close