Râmnicu Sărat

SE POATE! | O companie municipală și-a scos toți oamenii la deszăpezire, încă de dimineață

Mobilizare exemplară la Râmnicu Sărat, pentru îndepărtarea zăpezii

A nins abundent la Râmnicu Sărat, iar zăpada a transformat străzile municipiului într-o feerie. Când stratul de nea a început să devină o problemă pentru circulația pietonală, compania municipală TUC Spații Verzi și-a mobilizat toți oamenii la treabă.

Încă de la primele ore ale dimineții, echipele de intervenție ale TUC Spații Verzi s-au mobilizat pentru a curăța străzile din Râmnicu Sărat. De la ora 07:00, muncitorii au acționat organizat, împărțiți în două echipe, pentru a îndepărta stratul de zăpadă de pe trotuarele din municipiu.

Intervenția promptă a angajaților a permis ca deplasarea pietonală să se desfășoare în condiții optime, reducând considerabil riscul alunecărilor și accidentelor.

  • Deszăpezire cu utilajele pe timpul nopții

Stratul de omăt nu a apucat să pună probleme șoferilor, întrucât Primăria Râmnicu Sărat a intervenit cu utilaje încă din seara zilei de duminică. Reprezentanții municipalității râmnicene au transmis permanent recomandări șoferilor și i-au asigurat că fac tot ce ține de ei pentru a menține drumurile practicabile.

Utilajele intervin de la primele ore ale dimineții pentru deszăpezirea străzilor și împrăștierea de material antiderapant, în timp ce principalele trotuare sunt pregătite pentru traficul pietonal.

LIMITAȚI PE CÂT POSIBIL DEPLASĂRILE!
Înainte de a porni la drum, aigurați-vă că aveți mașinile echipate cu anvelope de iarnă!
Siguranța deplasării trebuie să primeze!

Nu în ultimul rând, bucurați-vă de iarnă, de frumusețea zăpezii și faceți ca aceste zile sa ne unească și să ne purifice în trăiri și suflet!” se arată într-un mesaj al Municipiului Râmnicu Sărat.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

14 Comments

  1. Fie la ei, acolo.
    La noi, la „Open Shitty”, fiecare e pe cont propriu.
    Tovarasul primar, fie-i numele laudat, nu poate fi deranjat cu nimicuri de-astea. El are proiecte mari, acva-parcuri, centre intermodale si cate si mai cate nebunii la care oamenii normali si sanatosi la cap nici macar nu viseaza!

  2. Asta da actiune. Don Primarele de Buzau poate iei exemplu si organizezi aceeasi actiune in municipiu si cu angajati primariei ca tot taie frunza la caini. Asta ar fi valabila cu toti bugetari ca tot sunt cam multi intr un municipiu cu 60 la suta bugetari.Moderarea.

  3. Suntem blestemati la Buzau! Am avut parte doar de primari pusi pe capatuiala, de primari care nu si-au iubit semenii, de primari care nu au fost deloc gospodari.
    Buzaul avea toate atuurile sa se dezvolte, dar politicienii locali au facut acest lucru imposibil. Opozitia lipseste cu desavarsire, implicarea societatii civile la fel. Nu luam atitudine, nu protestam, ne multumim cu orice, pe banii nostri, din banii nostri.

    1. Așa e Vasile dar pentru ce să protestezi? Pe cine să susții? Ăștia au pus stăpânire pe tot. Deja am văzut că se modifică așa zisa ordonanța trenuleț. Se măresc salariile bugetarilor (care merită 😉 ).
      Alții au parte de sediu nou deși nu știu pe ce lume trăiesc!
      Și exemplele pot continua….

  4. NU AM AVUT PARTE DE PRIMARI ALESI DE PENSIONARI FRAIERI CA A ZIS CA FACE SI DREGE SI UITE CE FACE NUMAI NEBUNII TREBUIAU SCOSI LA ZAPADA CEI CU AJUTOR SOCIAL NU ORICUM ASTA ATI VRUT ACU ASTA AVETI TAXE SI IMPOZITE SUPER MARITE

        1. Vai de tine! Si ne mai miram ca suntem condusi de oameni incompetenti. Cu asa alegatori, nu putem avea pretentii.
          Tine de educatie sa te exprimi corect in limba romana, mai ales atunci cand postezi pe un site citit de foarte multa lume.
          Astfel de comentarii ar trebui moderate…

  5. Fane, stai jos! Nota patru!
    Asta cu pensionarii care l-au votat pe Toma la Buzău este o temă falsă, lansată de unii care nu se pricep la politică. Se poate verifica pe site-ul Autorității Electorale Permanente cum s-a votat și o să observi că sunt secții de votare unde nu prea sunt pensionari, dar a fost votat Toma.
    Cei care au ales să nu voteze au greșit, pentru că dacă nu îl doreau pe Toma puteau să voteze cu alți candidați. Populația îi poate sancționa pe politicieni la vot, dar alege să nu o facă.

    Să nu uitați: Toma a venit la primărie falimentar și plin de datorii, iar de câțiva ani este cu mult pe plus. Dintr-un salariu de primar…
    De asemenea, Toma nu a fost prima opțiune (era la rezerve) a PSD pentru funcția de primar, doar că cei dinaintea l
    ui nu au dorit să candideze sau să intre în politică.

    1. Cei care au optat să nu voteze nu au greșit cu nimic. Chiar dacă nu-ți convenea Toma nu aveai alte opțiuni mai de Doamne-ajută. Ichim ți se părea o opțiune? Pe bune?

      1. Da, era mai bună Ichim decât Toma! Nu poți să îl votezi pe unul care a zis că face și nu a făcut, nu poți să îl votezi pe unul care a falimentat de mai multe ori în mediul privat.
        Și cei care nu votează au partea lor de vină.
        Dacă votam pe altul, cel ajuns în funcție ar fi fost mai responsabil, mai implicat, pentru că altfel nu ar mai fi fost votat. Dar, când știi că mulți nu ies la vot, te bazezi pe acoliți, pe cei cărora le dai beneficii, și arunci nu te implici în funcție deoarece știi că vei fi votat oricum. Sunt calcule matematice, bazate pe prezența de la alegerile precedente.

        1. Treaba cu falimentul e discutabilă deoarece e discutabilă ideea de piață concurențială. Și nu este vorba doar de România ci de sistemul economic numit capitalism. Cică ar fi mai bun decât cel socialist, cel cu economie centralizată, dar are o problemă căreia nu i s-a găsit o rezolvare acceptabilă până în prezent. Se numește criză de supraproducție și este cauzată de împărțirea defectuoasă a profitului între muncă și capital. Capitalul trage întotdeauna jarul pe turta lui dar în același timp are pretenția să i se cumpere toate produsele și serviciile obținute ca să-și poată relua ciclul economic. Evident că este o imposibilitate din moment ce și-a tras o halcă mai mare din profit iar cu ce a rămas pentru muncă nu pot fie cumpărate toate produsele și serviciile obținute. Crizele de supraproducție apar la intervale în jurul a 10 ani, depinzând de evoluția mărimii piețelor de desfacere. Ca intervalul dintre crize să se mărească este nevoie de noi piețe de desfacere sau limitarea producției. Când am aderat la UE ni s-a pus condiția să cedăm economia pentru că nu ar fi avut nicio logică să mai producem și noi și astfel intervalul dintre crize să se micșoreze. Și am făcut-o. Aici se pot încadra și falimentele lui Toma.
          Soluția rezolvării crizelor de supraproducție pune și mai tare sare pe rană. Statele se împrumută și împrumutul este cedat capitalului sau este dat pentru cumpărarea produselor nevândute astfel încât să se reia ciclul economic. Și cum împrumuturile statelor nu sunt decât impozite amânate la plată presiunea asupra contribuabilului se adâncește și în mod firesc nivelul de trai se degradează.

          Spre deosebire de Toma care a activat în mediul privat și evident trebuia să intre cu căruța-n gard, Ichim a fost doar de cealaltă parte a baricadei. A închis firme private românești ce se zbăteau să supraviețuiască făcând pârtie firmelor cu capital străin care lasă puțin spre deloc din profitul obținut în țară.

  6. La noi, angajații firmelor primăriei sunt protejați pentru că votează cu cine trebuie. La fel și cei ai primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!