Administrație Știrile zilei

SE POATE! | Primăria Mărăcineni a asfaltat 60 de străzi

Comuna Mărăcineni își consolidează poziția între cele mai importante UAT-uri buzoiene, după ce administrația locală a reușit să asfalteze nu mai puțin de 60 de străzi în doar câteva luni. Următorul proiect mare al conducerii comunei îl reprezintă realizarea rețelei de gaze naturale.

De ani buni, unitatea administrativ-teritorială (UAT) comuna Mărăcineni este considerată cea mai importantă zonă preorășenească a Buzăului. Cu o economie stabilă și cu o populație activă peste media din rural, Mărăcineni se mai poate lăuda și cu oameni gospodari, dornici să facă din localitatea lor o „Dumbrăviță” a Buzăului.

Recent, administrația locală a finalizat asfaltarea a nu mai puțin de 60 de străzi din comună. Lucrările nu s-au încheiat însă odată cu venirea frigului. Pe DJ 203K se lucrează intens la refacerea carosabilului, în proiect fiind incluse și trotuarele din comună.

Următorul proiect important al administrației de la Mărăcineni este realizarea rețelei de gaze. Constantin Dumitru, city-managerul comunei, a declarat că proiectul a fost deja aprobat, rețeaua urmând a fi realizată în cadrul Programului Național de Gaze Naturale.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

7 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Poate l intreaba domnul Toma , cum a facut cu asfaltarea la Maracineni sa învețe și dansul.Si domnul Toma sa l învețe cum se cheltuiesc banii pe lăutari in Dragaica , Crang , Piata Daciei si cum se fac cetățenii de onoare ai orașului.

    • Acum daca o sa învețe dl. Toma de la dl. City manager o sa fie o tragedie… pe cele 60 de străzi (8 km) au fost acoperite toate capacele de canal. Preventiv probabil, sa nu fie furate 🤣🤣iar pe străzile asfaltate in anii trecuti e mai rau ca dupa bombardament… nu poți intra cu masina de gropi

  • Aș vrea sa știu când se mai asfaltează și restul de străzi care-au mai rămas .Unele sunt asfaltate până la jumătate altele deloc ,de ce nu beneficiem de aceleași ,,servicii”doar și noi ne achitam taxele la primărie ca și ceilalți concetățeni .Stiu ca nu voi primi in răspuns așa ca rămân cu nemulțumirea.

    • Care celelalte strazi? De unde are Maracineni 60 strazi? Doar daca s-au asfaltat 30 strazi pe un sens si tot aceleasi strazi pe sensul opus. Pe langa 60 strazi ar trebui cel putin vreo 40 alei si 20 ulite, unde sa incapa atatea, in afara de lista de cheltuieli a administratiei comunei?

  • E un proverb bătrînesc care e orcând valabil: „cine poate , oase roade, cine nu, nici carne maoale!”
    Pentru o comună suburbană „realizăriele”enunțate sunt un fel de „pistol de apă” față de nevoile și suferințele locuitorilor ei…Comentariile sunt interminabile așa că mă opresc…