Știrile zilei

Se redeschide o spălătorie modernă din Buzău | Ce ofertă au la deschidere (VIDEO)

Se redeschide una dintre cele mai moderne spălătorii auto din Buzău. Aflată pe centura Buzăului, în vecinătatea Restaurantului Buzău, spălătoria auto vine cu noutăți pe plan local, iar reprezentanții firmei anunță oferte imbatabile la deschiderea din 21 iunie.

Practic, spălătoria este una dintre cele mai mari și mai moderne din Buzău, fiind destinată deopotrivă spălării TIR-urilor și autoturismelor. Noutatea constă în faptul că spălarea camioanelor și a autoturismelor se poate efectua atât manual, cât și în linie automată de spălare cu perii și uscare (perii automate spălare jante, jet de apa cu presiune pentru spălare sub mașină /șasiu).

De notat faptul că mașinile care ies de sub periile noii spălătorii pleacă aproape uscate, instalațiile moderne având rolul de usca suprafețele în proporție de 80%.

  • Timp pentru tine.

În timpul în care camioanele sau autoturismele sunt spălate, proprietarii au posibilitatea de a lua masa sau de a servi o cafea la restaurantul sau grill-ul de lângă spălătorie.

De asemenea, clienții pot verifica disponibilitatea în timp real, pentru a economisi timp și a evita așteptarea în coloană în fața spălătoriei. Cu un simplu telefon la 0735045687, poți afla câte mașini se află în momentul respectiv înaintea ta.

Spălătoria situată vizavi de Fabrica de Bere este dedicată tuturor iubitorilor de mașini. De aceea, și prețurile sunt pe măsură. Un camion poate fi spălat cu 80 de lei – cea mai bună ofertă din oraș -, o dubă cu 45 de lei, iar un autoturism va fi curățat interior exterior cu doar 25 de lei.

  • Oferte pentru clienți.

Reprezentanții spălătoriei au pregătit și o ofertă de deschidere. La patru spălări, proprietarii autoturismelor primesc o spălare gratuită. Condiția este ca cele 4 spălări sa se facă în intervalul 1 – 30 ale lunii în curs.

De asemenea, în perioada următoare, va exista posibilitatea ca autoturismul sa fie ridicat și adus la locația clientului contra unei sume suplimentare, pentru cei care nu au timpul necesar să stea la coada ca să-și spele mașina.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.