Știrile zilei

Se redeschide patinoarul Ice Magic

Veste bună pentru iubitorii de sportului pe patine! Recent, reprezentanții IceMagic Buzău au anunțat că vor deschide pationarul de pe Calea Eroilor, pe data de 23 decembrie 2022.

Patinoarul IceMagic Buzau – singurul patinoar din oras – va fi redeschis incepand de vineri, 23 decembrie 2022 si va ramane deschis pe toata durata vacantei de iarna, respectiv 08.01.2023.

Ca si in anii precedenti, „gheata” va fi disponibila tuturor doritorilor, de la mic la mare, atat pentru cei dornici sa invete sa patineze, cat si pentru cei mai experimentati.

Programul seriilor de patinaj si tarifele practicate sezonul acesta vor fi afisate in cel mai scurt timp.”, se arată pe site-ul icemagic.ro.

IceMagic este singurul patinoar din oraș, în anii de dinaintea pandemiei fiind concurat doar de pationarul mobil, închiriat de Primăria Buzău și instalat pe platoul din Piața Dacia.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. Bravo lor, pentru investitie! Daca nu primesc subventii, e si mai tare, ca vine si ca o palma data primarului care le-a inchis combinatia. Stau execrabil insa la marketing si comunicare. Pai ala-i hal de site, neterminat, necompletat, in wordpress, cu erori?!? Am intrar sa vad de preturi si orar si… MAI MARE RUSINEA! Sa lansezi proiectul, sa-l anunti iar tu sa nu fii pregatit de la a la z. Denota amatorism, chiar si dupa atatia ani de activitate de biznis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button