Știrile zilei

Se refac trotuarele din centrul orașului

Trotuare noi, cu dale, în centrul Buzăului. În această perioadă, municipalitatea reamenajează trotuarele din zona centrală, grație unui proiect finanțat de Guvernul României. Asfaltul va fi înlocuit cu dale, lucrările find efectuate de Urbis-Serv.

În zona centrală a orașului este din nou șantier. Muncitorii de la firma de asfaltări a Primăriei intervin pentru schimbarea la față a trotuarelor.

Lucrările de decopertare a asfaltului de pe trotuarul paralel cu platoul din Piața Dacia au fost finalizate, iar vineri s-a trecut la îmbinarea dalelor.

Pavelele vor înlocui asfaltul pe trotuarele din centru până în zona Tribunalului. Ulterior, amenajarea căilor pietonale se va extinde și pe strada George Emil Palade, până la Gară.

Potrivit primarului Constantin Toma, banii necesari reabilitării trotuarelor din centrul orașului provin din Fondul de Investiții al Guvernului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

9 comentarii

  1. Dar faptul ca azi se toarnă asfalt pe ploaie pe Transilvaniei nu se sesizează presa liberă? Cu ghilimele…
   Ne batem joc de bani pentru niste voturi.

 1. Hai ca mi – am revazut si eu orasul! Nu imi mai vazusem de mult. Zilele astea am fost acasa, dar m – a dezamagit. Il stiam un oras colorat si viu, dar l – am gasit trist si gri.. Dati – i tot inainte cu politica. Noi în loc să progresăm, ne întoarcem în trecut.

 2. Pe noi nimic nu ne multumeste. Noi in loc sa fim happy ca aia pe care i-am votat nu stau ca momaile in fotolii pufoase, ne revoltam.

  Way to go, Buzau..

  1. Este bine ce se face. Un centru frumos nu este cu asfalt. Dar ce sa ceri taranilor, ei vor butelii. Calea Eroilor nu va pute? Ca si aia mai mergea. Niste malai si faina daca dadea iarasi era bine….

 3. Rugam sa verificati: Pe partea Salii Sporturilor pana la Comfortuna (zona Penny Brosteni) NU EXISTA trotuar circulabil de la un capat la altul..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: