Știrile zilei

Se schimbă regulile la Jabbar!

Până la toamnă, autoritățile buzoiene speră să amenajeze parcarea cu plată din zona fast-food-urilor situate pe strada Spiru Haret. Măsura va aduce bani la bugetul local și va pune capăt aglomerației formate în zonă.

Propunerea de amenajare a parcării de o parte și de alta a străzii Spiru Haret, în zona restaurantelor fast-food i-a aparținut consilierului municipal Constantin Ionescu. După ce a fost acceptată de reprezentanții Primăriei, propunerea a mai avut nevoie de o măsură de ordin juridic: concesionarea parcării de către municipalitate societății Urbis Serv, care va o va administra.

Contractul privind delegarea gestiunii nu a fost încă semnat, însă acest lucru se va realiza în perioada imediat următoare. Parcarea ar urma să fie amenajată și dată în folosință până la începerea școlii.

Tot acum va fi amenajat și părculețul de la Casa Albă. Devenit în ultimii ani groapa de gunoi a celor care își consumă aici hrana sănătoasă, parcul va fi pavoazat cu ronduri de flori, mobilier urban nou și logoul Buzăului.

Începând din toamnă, șoferii care vor veni aici să își cumpere mâncare vor trebui să mai adauge 2 lei la prețul produsului, taxa de parcare pentru staționarea – fie și pentru câteva minute – în zona restaurantelor.

În viitor, Urbis va angaja doi taxatori care se vor ocupa de parcarea nou creată. Totodată, ei vor veghea la buna circulație în zonă și vor anunța imediat Poliția Locală ori de câte ori un șofer nu se va conforma noilor reguli.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button