Anunțuri

Se vor da gratuit. Anunțul Primăriei

Primăria Buzău informează asociațiile de proprietari din municipiu că in perioada campaniilor de curățenie sezonieră, de primăvară și toamnă, operatorul de salubritate, RER SUD, pune la dispozitie GRATUIT saci negri pentru depozitarea deșeurilor vegetale strânse, în urma activităţilor de igienizare a spațiilor verzi din jurul blocurilor.

Distribuirea sacilor se va face prin solicitarea acestora firmei de salubritate, iar colectarea se va face GRATUIT cu condiția ca sacii să fie depozitați în locuri stabilite de comun acord cu firma de salubritate.

Reprezentanții asociaţiilor de proprietari au obligaţia de a anunţa firma de salubritate când sacii sunt pregătiți pentru a fi colectați.

„Pentru a evita situaţiile de a rămâne cu deşeurile vegetale necolectate, folosiți doar saci negri. NU folosiți sacii galbeni pentru iarbă sau orice alte tipuri de deşeuri! Utilitatea sacilor galbeni este de colectare numai a deşeurilor reciclabile, conform instructiunilor imprimate pe sacul galben! Vă reamintim faptul că, în municipiul Buzău, operatorul de salubritate a implementat in sistem de colectare separată a deșeurilor generate de populaţie, in acord cu normele legislative însă, la imbunătățirea aspectului oraşului nostru trebuie să contribuie fiecare cetățean, zilnic, prin respectarea măsurilor de colectare separată a deşeurilor pe care le generează acasă, la locul de muncă sau la plimbare. Vă mulțumim pentru implicarea civică!”

Cu deosebită consideraţie, Constantin Toma, Primarul Municipiului Buzău

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button