AdministrațiePolitică

Ședința Consiliului Județean, în desfășurare. Cum a afectat ruperea USL majoritatea din CJ?

La această oră, se desfășoară ședința ordinară a Consiliului Județean pe luna februarie. Pe lista proiectelor de hotărâre se află, printre altele, atribuirea licenței de traseu pentru efectuarea transportului public de călători din județul Buzău, aprobarea Programului de achiziții publice, a Programului anual al finanțărilor nerambursabile și aprobarea Programului de lucrări de întreținere și reparații drumuri județene și poduri aflate în administrarea Consiliului Județean Buzău.CONSILIUL-JUDETEAN-BUZAU

Se pare că USL va funcționa în continuare în Consiliul Județean, președintele Cristi Bîgiu declarând încă de ieri că nu s-a produs nicio schimbare în ceea ce privește pactul încheiat cu PSD în interiorul CJ.

Cum vor vota consilierii și dacă PNL  va bate palma cu democrat-liberalii pentru a crea o nouă majoritate, aflați numai din ZIUA DE BUZĂU!

  • Iată lista completă a proiectelor de hotărâre supuse dezbaterii în ședința de joi:

 

I. PROIECT DE HOTĂRÂRE:
1.
Aprobarea Programului de achiziții publice al Consiliului Județean Buzău pentru anul 2014.
2. Aprobarea Programului anual al finanțărilor nerambursabile de la bugetul județului Buzău în anul 2014.
3. Aprobarea Programului de lucrări de întreținere și reparații drumuri județene și poduri aflate în administrarea Consiliului Județean Buzău în anul 2014 și a Programului privind reabilitarea, modernizarea și/sau asfaltarea drumurilor de interes județean aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 28/2013.
4. Aprobarea unor măsuri pentru susținerea activității unor cluburi sportive în anul 2014.
5. Completarea Inventarului bunurilor aparținând domeniului public de interes județean.
6. Aprobarea modificării nivelului unei funcții publice de execuție din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Buzău.
7. Aprobarea modificării nivelului unor posturi din statul de funcții al Teatrului ”George Cirpian” Buzău.
8. Aprobarea modificării nivelului unui post din statul de funcții al Muzeului ”Al.I. Odobescu” Buzău.
9. Aprobarea modificării nivelului unor posturi din statul de funcții al Spitalului Județean de Urgență Buzău.
10. Revocarea Hotărârii Consiliului Județean Buzău nr.35/2014 privind numirea directorului interimar al centrului de Integrare prin terapie Ocupațională Rm. Sărat.
11. Atribuirea licenței de traseu pentru efectuarea transportului public județean de persoane prin curse regulate speciale pe traseul Buzău – Ojasca – Nifon și retur, operatorului de transport SC IANIC TRANS SRL.
12. Atribuirea licenței de traseu pentru efectuarea transportului public județean de persoane prin curse regulate speciale pe traseul Grebănu – Rm. Sărat și retur, operatorului de transport SC DUMITRU TRANS SRL.
13. Atribuirea licenței de traseu pentru efectuarea transportului public județean de persoane prin curse regulate speciale pe traseul Oreavu – Topliceni și retur, operatorului de transport SC DUMITRU TRANS SRL.
14. Atribuirea licenței de traseu pentru efectuarea transportului public județean de persoane prin curse regulate speciale pe traseul Toropălești – Topliceni și retur, operatorului de transport SC DUMITRU TRANS SRL.
15. Atribuirea licenței de traseu pentru efectuarea transportului public județean de persoane prin curse regulate speciale pe traseul Băile – Rm. Sărat și retur, operatorului de transport SC DORION TRANSPORT SRL.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close