AdministrațieȘtirile zilei

Ședință cu repetiție

O nouă întâlnire a Adunării Generale a Acționarilor de la Compania de Apă urmează să aibă loc astăzi, la ora 09:00, după ce ședința de marți a fost anulată din cauza lipsei de cvorum. Primăria Buzău a fost respinsă de la discuţiile pe marginea punctelor aflate pe ordinea de zi, pe motiv că nu avea o procură specială.

Membrii A.G.A. ar fi urmat să își dea votul pentru o serie de proiecte printre care un raport privind remuneraţiile administratorilor primite în anul 2015, unul legat de activitatea Consiliului de Administraţie pe semestrul I al anului trecut, bugetul de venituri şi cheltuieli pe acest an şi desemnarea unui auditor.

Reprezentantul municipalităţii, Georgeta Cristea, a venit cu un mandat din partea C.L.M., însă reprezentanții operatorului regional au invicat faptul că trimisul Primăriei nu avea o procură specială cu privire la votul pe care ar fi urmat să îl dea în cadrul A.G.A., astfel că s-a declarat lipsă de cvorum.

Reprezentantul Palatului Comunal, Georgeta Cristea, susţine că erau întrunite toate elementele pentru ca şedinţa să aibă loc. Reprezentanţii acţionarilor au fost reconvocaţi pentru azi, la ora 09.00.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button