Educaţie Știrile zilei

BUZĂU: Seminar de formare cu participare internațională

Vineri, 11 ianuarie 2019, în intervalul orar 09:00-15:00, la Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” din Buzău va avea loc seminarul de formare « Pour un enseignement créatif du FLE avec le texte littéraire francophone », coordonat de către doamna Prof. dr. Rennie YOTOVA, directoarea Biroului Regional pentru Europa Centrală și Orientală al Organizației Internaționale a Francofoniei.

În deschidere, doamna Conf. Univ. dr. Steluța COCULESCU, de la Universitatea de Petrol și Gaze, Ploiești, directoarea Alianței Franceze din Ploiești, va susține conferința științifică „Littérature? Analyse du discours? Etudes littéraires? Quelles approches pour le professeur de FLE?”.

Seminarul de formare este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Buzău, în parteneriat cu Biroul Regional pentru Europa Centrală și Orientală al Organizației Internaționale a Francofoniei, Alianța Franceză din Ploiești, Centrul Cultural Francofon Buzău,  si Centrul Cultural „ Alexandru Marghiloman”, Buzău.

Profesori de limba franceză din județele Buzău, Prahova și Vrancea vor participa la această activitate de perfecționare științifică și didactică având ca scop familiarizarea cu noi metode și strategii didactice pentru abordarea literaturii francofone din perspectivă interculturală și pentru dezvoltarea competențelor elevilor de comunicare în limba franceză, conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5