AdministrațieȘtirile zilei

„Am semnat ordinul de începere a lucrărilor la Podul de la Vadu Pașii”

În urmă cu puțin timp, președintele Consiliului Județean Buzău a anunțat pe Facebook începerea lucrărilor la podul de la Vadu Pașii.

„Am semnat ordinul de incepere a lucrarilor la Podul de la Vadu Pasii! Lucrarea este finantata prin Programul National de Dezvoltare Locala I, valoarea investitiei fiind de 26 milioane lei.”, a scris Petre Emanoil Neagu.

Termenul de execuţie  a lucrărilor este de aproximativ 24 de luni, însă constructorul a declarat în mai multe rânduri că o să-l termine mai repede:

„Asta ar fi foarte bine pentru cetăţenii din judeţul Buzău şi în primul rând pentru cei care sunt beneficiari direcţi ai acestei investiţii. Cu privire la închiderea circulaţiei pietonale, mai mult ca sigur se va închide. Nu pot să hotărăsc eu, vor hotărî cei în drept pentru că acolo este vorba despre siguranţa pietonilor. Cel puţin o perioadă, traficul pietonal va fi oprit.”, a mai declarat președintele Consiliului Județean.

Valoarea investițiilor este de 26 de milioane de lei. Lucrarea presupune reabilitarea şi punerea în valoare a podului monument istoric. Alături se va mai construi un pod, destinat traficului rutier.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button