PoliticăȘtirile zilei

Senatorul buzoian Lucian Romașcanu, numit coordonator al Departamentului pentru cultură din PSD

Senatorul Lucian Romașcanu a fost numit Coordonatorul Departamentului pentru cultură, culte și identitate națională al Consiliului Național al PSD.

Incepând cu luna decembrie a anului 2018 Consiliul Național al PSD a repornit motoarele, departamentele sale urmând să sprijine atât activitatea legislativă cât și pe cea executivă în îndeplinirea programului de guvernare asumat la alegerile parlamentare din 2016.

De asemenea, departamentele Consiliului Național reprezintă zona unde se elaborează și se consolidează politicile sectoriale ale viitoarelor strategii de guvernare al PSD.

Pentru coordonarea Departamentului pentru cultură, culte și identitate națională a fost desemnat senatorul de Buzău Lucian Romașcanu, fost ministru de resort, fost președinte al Comisiei pentru cultură și media a Senatului.

”Este o poziție extrem de onorantă, a declarat Romașcanu, poziție care vine și cu o mare responsabilitate, aceea de a colabora cu reprezentanții PSD din executiv și legislativ pentru implementarea promisiunilor electorale. În același timp, avem ca misiune și elaborarea de strategii pe termen mediu și lung pentru a dezvolta această zonă extrem de importantă pentru România.”, a declarat senatorul buzoian.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close