Politică

Senatorul Constantin Popa, „tată adoptiv” pentru săracii Buzăului

Senatorul buzoian UNPR-ist Constantin Popa a lansat astăzi cel mai recent proiect al său, care va veni în sprijinul familiilor defavorizate din județ.timthumb.php

  • Asociația „Tatăl Adoptiv” este o organizație neguvernamentală, care are ca scop promovarea valorilor umane, culturale și civice, construirea de punți de comunicare, susținerea performanțelor în diverse domenii. De asemenea, asociația susține dezvoltarea în spiritul toleranței, ajutorarea materială, financiară și morală, consilierea oamenilor și a grupurilor sociale aflate în dificultate.

Prin intermediul „Tatăl adoptiv”, parlamentarul buzoian își propune să susțină financiar și moral persoanele care au nevoie de sprijin.

  • Recent, Popa a devenit „tată adoptiv” pentru o familie din satul Budișteni, 1795598_233268700189819_758289350_ncare locuiește într-un bordei, în mijlocul câmpului. Acesta a oferit celor șapte suflete care-și duc traiul în inima pustiului alimente și haine pentru mai multe săptămâni:

Am fost mișcați de situația acestei familii numeroase care a reușit totuși să treacă peste vitregiile sorții și să spere într-un viitor mai bun.”, ne-a spus senatorul, cunoscut deja pentru acțiunile umanitare întreprinse.

Mai mult decât atât, Constantin Popa vrea să facă din organizația nou-înființată un mijloc de susținere a culturii și artei buzoiene, cu accent deosebit pe tineri:

„Sunt în Buzău tineri talentați, ale căror opere nu sunt recunoscute sau sunt prea puțin promovate. Mă refer aici la pictori, artiști plastici, muzicieni, care nu beneficiază de sprijin suficient. Vrem să-i ajutăm să-și varorifice unele opere și în felul ăsta să le asigurăm un parcurs profesional eficient”, ne-a mai transmis Popa.

Pe viitor, UNPR-istul își propune să ajute cât mai mulți buzoieni care își duc traiul de pe o zi pe alta și să susțină activitatea cultural-artistică din urbea noastră.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close