Politică

Senatorul Lucian Romașcanu îi cheamă la muncă pe aleșii USR: „Dacă sunt permise nunțile cu 200 de persoane în interior, atunci se și poate legifera fizic cu 136 de senatori în interior”

Senatorul PSD Lucian Romașcanu anunță că, începând de marți, parlamentarii PSD vor fi prezenți fizic la lucrările Parlamentului, grație unei decizii a Consiliului Politic Național. Totodată, senatorul buzoian face apel la parlamentarii puterii, în special la cei ai USR, să se întoarcă la lucru:

„Începând de astăzi, prin dorința colegilor, formalizată printr-o decizie a Consiliului Politic Național, parlamentarii #PSD vor fi prezenți fizic la lucrările Parlamentului.

Din păcate, pandemia a dat posibilitatea puterii să evite prezența fizică ajungându-se la absurditatea de a vota fie fizic in sală dar și pe tabletă (adică relativ OK…). Absurditatea este că, pentru a fi siguri că nu ratează vreun vot, se poate vota și pe telefon! 😳

Justificarea USeRe: așa muncim! Păi Bell a inventat telefonul prin 1875. Dacă e sa ne punem la mintea lor, întrebarea legitimă ar fi de ce mai există în lume parlament fizic?!

Le-am dat azi argumentul exemplului propriu. Dacă nu funcționează, le-am mai dat două motive pe înțelesul lor:

– dacă se poate bea fizic in Parlament se poate și munci fizic
– dacă sunt permise nunțile cu 200 de persoane în interior, atunci se și poate legifera fizic cu 136 de senatori în interior”, a scris senatorul buzoian pe pagina sa de Facebook.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: