AdministrațieȘtirile zilei

SENS GIRATORIU ÎNTR-O ZONĂ PERICULOASĂ

În primăvara anului viitor vor începe lucrările pentru realizarea unui sens giratoriu la intersecţia situată pe E85, în dreptul Autorola. Anunțul a fost făcut de către președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, la finalul ședinței ordinare de astăzi. Liderul de pe Bulevard a anunțat totodată semnarea contractului pentru reabilitarea tronsonului Mărăcineni-Robeasca:

De altfel, în această perioadă, în județ vor avea loc ample lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere. Azi sau mâine va fi dat ordinul de începere a lucrărilor la podul de la Vadu Pașii, urmând ca tot în această perioadă să fie lărgită și semnalizată intersecția de la Florica, o zonă generatoare de accidente.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Toate ca toate. Se asfalteaza toate stradutele, unele dintre ele chiar fara nicio importanta sau vreun trafic intens, dat de str. Alexandru Marghiloman, nu pomenste nimeni. Pacat! Rusine celor care au gandit necesitatea asfaltarii srazilor mai putin circulate din oras!

  2. Dl Toma s a „inconjurat” in Palatul Comunal de asfalt proaspat. Daca iese la balcon sa vada strazile alaturate proaspat asfaltate. Dar spre exemplu, str Transilvaniei, de la intrare in oras dinspre Vernesti, si pana in intersectia cu blvd Unirii, apoi de la Bazar, pe Alexandru Marghiloman si pana la iesire spre Braila, rupi masina in doua. Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button