Știrile zilei

Sindromul „Parchez unde vor mușchii mei” lovește și Buzăul: În aglomerația de la Drăgaică, acest șofer a ales varianta simplă

Dacă bucureștenii sunt deja sătui de parcările pe trecerile de pietoni, pe trotuar, în stațiile de autobuz, în porțile oamenilor, pe spațiul verde și în alte locuri în care nu te-ai aștepta să vezi o mașină staționată, buzoienii abia acum încearcă „emoțiile” parcărilor nesimțite. Împrumutând fparcă moda de la locuitorii Capitalei, unii șoferi se întrec pe sine și își parchează bolizii într-o totală lipsă de bun-simț față de ceilalți șoferi.
Șoferul mașinii din imagine și-a spus că dacă are un gipan de câteva zeci de mii de euro e mai presus decât toți celilalți participanți la trafic. Drept urmare, și-a urcat mașina pe spațiul verde dintre sensurile de mers, că oricum e plin Buzăul de vegetație încât nu mai avem unde s-o punem.
Șoferul a plecat, însă băieții de la „Ai parcat ca un bou” i-au fotografiat mașina și i-au pus-o la loc de cinste printre „așii parcărilor”, s-o vadă toată lumea.
Nu știm dacă șoferul a luat permisul la Pitești sau pur și simplu își permite să parcheze unde vor mușchii lui, însă, prvind astfel de imagini, nu putem decât să ne resemnăm: Așa comportament, așa oraș.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button