Știrile zilei

Sinucidere în Mihai Viteazul!

UPDATE: Bărbatul găsit spânzurat are 58 de ani și era administratorul blocului Rotec. De câteva luni se lupta cu o depresie severă, pentru care lua tratament. În această după-amiază, soția sa a ieșit până la magazin, timp în care bărbatul și-a făcut seama. El a luat o frânghie și s-a spânzurat într-o cameră separată, pe care o avea în același bloc. A lăsat un bilet de adio, în care își cere iertare pentru gestul comis.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

La această oră, criminaliștii cercetează locul descoperirii cadavrului unui bărbat de aproximativ 60 de ani, care și-a pus capăt zilelor.

Tragedia a avut loc în blocul de nefamiliști de pe strada Aurel Vlaicu, la intrarea în cartier dinspre Aleea Industriilor (Tresor Events).

Bărbatul, angajat la un IFN, și-ar fi pus capăt zilelor spânzurându-se în propria locuință pe care o deținea la etajul unu al blocului. Constantin C. era căsătorit și avea două fete.

Anchetatorii desfășoară cercetări pentru a stabili circumstanțele în care a survenit decesul.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. in legatura cu barbatul spazurat din blocul rotec in primul rand era administrator la blocul de nefam zaharul iar la Rotec era presedintele asociatiei ,cat despre bani nu se punea problema omul castiga decent din munca cinstita si corecta . Rugaminte nu mai scrieti stiri din auzite si incorecte luti stirile de la surse sigure pt ca defaimati oameni onesti si cinstiti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close