Știrile zilei

Moarte suspectă, la Spitalul Nehoiu

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!

Anchetă la Spitalul Orășenesc Nehoiu, după ce un bărbat în vârstă de 33 de ani s-a aruncat pe geamul secției de terapie intensivă, decedând pe loc. Tânărul se internase vineri după-amiază, cu dureri în zona abdominală.

Pe 3 mai bărbatul s-a prezentat la spitalul din localitate, unde medicii au constatat că pacientul prezintă o reacție pancreatică, cel mai probabil în urma alimentației din ultimele zile.

Neavând un istoric medical cert, tânărului i s-au administrat perfuzii cu glucoză și calmante. Conducerea spitalului susține că, la internare, acesta ar fi declarat că este consumator de alcool.

La scurt timp, pentru că că devenea tot mai agitat, Bogdan a fost mutat în secția de terapie intensivă. După două zile, tânărul ar fi intrat în sevraj, moment în care medicul anestezist a fost chemat să îl sedeze. Tratamentul primit duminică dimineață, în jurul orei 05:00, nu l-a ajutat prea mult pe bărbat. O oră mai târziu, acesta s-a aruncat pe geam de la etajul unu, sub privirile disperate ale pacienților din salon.

Prin vocea managerului său, dr. Sergiu Remisovschi, conducerea spitalului a precizat că totul s-a întâmplat extrem de repede, în timp ce personalul medical efectua tratamentul. Bărbatul s-ar fi ridicat din pat și a mers țintă către geamul salonului, însă, pentru că acesta nu se deschidea orizontal, ci vertical, a trebuit să se urce pe pervaz. El s-a aruncat în gol înainte ca vreun pacient sau infirmier să poată interveni.

Trupul bărbatului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei. Familia a fost informată despre tragedie, însă rudele nu își pot explica de ce Bogdan ar fi putut comite un asemenea gest. Cadrele medicale sunt de părere că lipsa alcoolului i-a provocat tânărului acea stare de agitație și l-a determinat să sară pe geam.

Bogdan era șofer profesionist și lucra la o firmă din Buzău. În urmă cu trei ani se căsătorise cu o tânără din Nehoiu, iar viața sa intrase pe un făgaș normal. Acum, familia sa se pregătește de înmormântare.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

4 Comments

    1. În primul rand nu era un consumator înrăit de alcool
      Și în al doilea rând nu poti escalada un geam care se deschide în lateral(stinga sau dreapta)

  1. Eu stiu ca nu era alcolic si nici nu era din Siriu. Dar un reporter ca cel care a scris acest reportaj ar trebui bagat in puscarie

    1. Va vom gasi si va vom trage la raspundere pentru aceasta afirmatie! Este un atac grosolan impotriva colegilor nostri si a libertatii presei. Persoanele ca dumneavoastra trebuie aduse in fata Legii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button