Politică Știrile zilei

Situație ABSURDĂ într-o comună din Buzău! | Marcel Ciolacu: „Este pur și simplu meschin”

Au cerut votul oamenilor, iar când au ajuns în funcții de demnitate publică par să fi uitat scopul pentru care au fost aleși. Vorbim despre anumiți consilieri locali care, din neștiință sau din rea-credință, dau cu piciorul unor proiecte de dezvoltare a comunității doar pe motivul că sunt propuse de actuala putere.

O situație complet absurdă poate fi întâlnită astăzi în comuna Grebănu, acolo unde opoziția formată din aleșii PNL și ai ALDE respinge un proiect în valoare de 14 milioane de euro. Banii, destinaţi sistemului de apă şi canalizare din comună, sunt accesați de Compania de Apă în cadrul unui proiect cu finanțare europeană de care localitatea are nevoie vitală. Chiar și așa, opoziția a trântit la vot proiectul, iar la ultima ședință au solicitat chiar scoaterea lui de pe ordinea de zi.

Informația, publicată în premieră de Opinia, a incendiat pur și simpu scena politică locală. În cadrul unei postări pe Facebook, deputatul Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău, critică în termeni duri atitudinea aleșilor opoziției:

A sacrifica dezvoltarea propriei tale comunități pentru interese și ambiții politice mărunte este pur și simplu meschin!

Fac un apel la consilierii locali de la PNL și ALDE care blochează deliberat această investiție de milioane de euro pentru comuna Grebănu să înțeleagă bine faptul că oamenii care i-au votat așteaptă de la ei responsabilitate și acțiune în interes public. Sper să nu avem neplăcuta surpriză să vedem că aceasta va fi singura comună în care nu se va implementa acest proiect fundamental de 300 de milioane de euro prin care se va introduce apă și canalizare pe întreg județul Buzău. Ar fi o bătaie de joc fără margini, atât la adresa cetățenilor, cât și a primarilor și a tuturor celorlalți care ne-am luptat să facem acest proiect pentru buzoieni.”, a scris deputatul Marcel Ciolacu pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5