Sport

Situație INCREDIBILĂ la Gloria Buzău. Antrenorul împrumută bani pentru deplasări, jucătorii nu mai vor să intre pe teren

Clubul din Crâng se confruntă cu grave probleme financiare. * Antrenorul Ion Viorel a apelat la ajutorul unor prieteni, care împrumută clubul cu bani pentru deplasări și meciurile de pe teren propriu. * Fotbaliștii amenință că nu vor mai intra pe teren la partida de azi, contând pentruGloria etapa a șaptea a Ligii a II-a. *
Gloria Buzău traversează o perioadă dificilă. Neplătiți de șase luni, elevii lui Ion Viorel amenință că nu vor intra pe teren la meciul de miercuri, contra fostei campioane Oțelul Galați. Meciul urmează să se desfășoare pe terenul din Crâng, începând de la ora 17:00.
”Ce ar trebui să se întâmple ca să jucăm cu Oţelul? Să ni se aducă nişte bani, să nu mai vină cu 5-10 milioane, hai că le închid gura pentru un meci, două sau cinci. Să fie ceva concret, nu 3 lei. Că şi noi avem familii, unii au copii acasă, copiii nu ştiu, băncile nu aşteaptă. E foarte grav! Eu am plecat o dată, a doua oară nu mă mai întorc!”, a declarat atacantul Clement Pălimaru.
Pentru a ieși din impas, Gloria Buzău are nevoie urgentă de 150.000 de lei, bani necesari achitării restanțelor salariale către sportivi și stafful tehnic. Până acum, antrenorul Ion Viorel a reușit să țină echipa pe linia de plutire prin împrumuturi la prietenii dispuși să ajute echipa la greu.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close