Administrație

Șmecheri din Buzău cu care NU TREBUIE să te pui!

Cine încă mai crede gogoașa aia cu „românii și-au luat țara înapoi” ar trebui să dea din cap să-și revină sau să facă de vreo douăj’ de mii de ori Ice Bucket Challenge, poate așa se trezește la realitate. Pentru că, între noi fie vorba, românii au luat înapoi pe dracu. Trăiesc în același stat securisto-suburbano-milițienesc, în care legea o fac aleșii, ca să o încalce șmecherii.
În Buzău sunt foarte mulți șmecheri. Mulți rău. Și nu, nu vorbesc de ăia care împing un X5 în Peco să-i pună benzină de 20 de lei. Nici de ăia care mănâncă pensia de la armată a lu’ tati într-o noapte la Han și nici de șmecherii care au văzut și cenzuraei cum arată una de 500 de euro și de atunci merg pe stradă de parcă mai au doi și-au bătut tot bulevardul.
Vorbesc de șmecherii care dau un telefon la nu știu ce persoană, se recomandă, și în secunda doi li s-au rezolvat toate problemele. Despre șmecheri din aaaaaabsolut toate structurile, inclusiv poliție, procuratură, armată și alte zone ale administrației, pentru care nimic nu e de nerezolvat. Pentru că se știu cu nu știu ce primar, care la rândul lui are intrare la nu știu care comisar, care e tovarăș de șpriț cu judecătorul X. Mai pe scurt, care au conexiuni. Care te privesc cu scârbă și care-ți râd în nas cu o satisfacție grețoasă. Pentru care un băiat ca mine, care scrie pe un site despre lucruri care se întâmplă, e un nimeni în drum. Unul care poate fi reprimat ușor, mai ales că „n-are pe nimeni în spate”.
Ei sunt pe cât de onești și de imaculați în fața oamenilor, pe atât de mârșavi și de răzbunători în momentul în care i-ai deranjat cu ceva. Doar că șmecherii de azi au o slăbiciune. Nu suportă să se vorbească despre ei. Și nu, nu o fac pentru că se consideră perfecți, ci pentru ca nu cumva să iasă la iveală imperfecțiunea și comportamentul lor grotesc.
Pentru că Reporter Buzoian a fost singurul care a avut curajul să vorbească atunci când toți au tăcut, pentru că n-a tolerat mârlănia nimănui, mai ales când persoana a fost „mare șmecher” în administrație, pentru că și-a asumat riscul de a deveni ținta unui „șmecher cu relații peste tot”, aș vrea să vă întreb: Voi cu ce șmecheri ați avut probleme în Buzău?
loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Cu ITM Buzau care dupa ce au analizat o plangere a mea impotriva marelui Boss de la Fan Curier Buzau au sustinut raportul ca fiind pozitiv…Ei stiu mai bine ca mine ce trai aveam la acel loc de munca si ce fel de conditii aveam acolo…

  2. Cu firmele domnilor Danut Musatoiu si Cristi Manta,care dupa 1 luna si jumatate de munca nu ne-au platit salariile ! Hoti ordinari,betivul ala diabetic o sa moara cat de curand si PLANGEREA DE LA ITM A FOST REZOLVATA DOAR CAT AI BATE DIN PALME ! Halal tara ! Halal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button