PoliticăȘtirile zilei

Social-democrații buzoieni, scut în jurul primarului Toma

Anunțul privind sistarea rambursării plăților pentru lucrările de pe Transilvaniei, Unirii și Industriei a creat o undă de șoc în viața politică buzoiană. Și, cum vântul bate întotdeauna în cel din față, Constantin Toma a încasat toate loviturile. Opoziția din PNL a încercat să fructifice din plin criza prin care trece municipalitatea, însă edilul Toma nu a fost lăsat singur.

Astăzi, mai mulți parlamentari social-democrați buzoieni s-au poziționat public față de scandalul izbucnit în weekend. Primul care s-a declarat alături de primar a fost senatorul Lucian Romașcanu, ministru al Culturii și președinte PSD Buzău. Romașcanu a arătat că „Buzăul nu a mai avut de mult un primar bun, energic și cu viziune, așa cum este Constantin Toma” și că, de la preluarea conducerii primăriei de către Constantin Toma, Buzăul s-a schimbat fundamental, fiind „mai verde, mai curat, cu infrastructură modernizată, cu școli în secolul XXI.”

Deputatul Romeo Lungu, numărul doi în PSD Buzău prin prisma funcției de secretar general al organizației, a opinat că ceea ce se întâmplă astăzi cu primarul Buzăului nu este altceva decât „o campanie de #hărțuire și #denigrare la adresa primarului Constantin Toma.” Deputatul buzoian se arată însă „convins că buzoienii știu să facă diferența și văd zi de zi deosebirea dintre 𝗮 𝗳𝗮𝗰𝗲 și doar a vorbi!”

Lungu mai precizează că Buzăul trece prin cea mai amplă campanie de dezvoltare, acesta fiind „un pas uriaș pentru municipiu, realizat cu multă muncă și viziune de primarul Constantin Toma și echipa sa din primărie.”.

Cel de-al treilea parlamentar care a sărit în apărarea edilului buzoian a fost deputatul Laurențiu Țepeluș. Acesta a afirmat că „primarul Constantin Toma poate fi „acuzat” de un singur lucru: că a construit mult și bine #pentru #Buzău, că face asta în continuare și că nu vrea să se oprească până nu aduce municipiul la standarde înalte în toate domeniile, pentru toți buzoienii.”

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 Comments

  1. Punem ramasag ca, in cazul in care Toma chiar a gresit-o si va ajunge la “mititica”, aceiasi care fac “scut in jurul primarului” astazi se vor dezice de el din prima secunda si vor spune ca “cine a gresit trebuie sa plateasca”?

    Din pacate politica a ajuns sa fie facuta, in general, de catre meduze.

    PS. Oare este Toma atat de important incat Ciolacu sa dea ceva la schimb ca sa-i salveze pielea? Ramane de vazut…

    PPS. Oare Romascanu mai trece prin Buzau? Sau a descoperit un magazin de etnobonatice cu marfa buna? Intreb retoric pentru ca declaratia lui cu privire la cat de grozav e Toma si ce treaba buna face la Buzau cam asta indica.

  2. Foarte glumeti acesti oameni cind vorbesc de dezvoltarea, modernizarea, curatenia din Buzau; sa vada ce se intimpla prin alte orase : Craiova, Cluj, Oradea, Turda, Tulcea, Galati etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button