Știrile zilei

Șofer scos din trafic de polițiști și dus în arest

Un ucrainean în vârstă de 60 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost prins de polițiștii buzoieni conducând un TIR pe E85, asta deși avea permisul suspendat. Totul a ieșit la iveală după ce bărbatul a fost oprit în trafic pentru viteză excesivă.

Marți, șoferul a fost oprit de un echipaj de poliție care acționa cu radarul în localitatea buzoiană Mihăilești. Bărbatul conducea un TIR încărcat cu zahăr, care ar fi trebuit să ajungă în Grecia. Drumul lui s-a oprit însă la Buzău, unde bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore:

„La data de 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 60 de ani, cetățean străin, pentru infracțiuni la regimul rutier.

Acesta a fost depistat şi oprit în trafic de către polițiști, în timp ce conducea un autocamion pe DN2E85, în afara localității Mihăilești, cu o viteză peste limita legală.

Polițiștii au procedat la verificarea bărbatului în bazele de date, constatând că șoferul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Față de șofer a fost luată măsura reținerii pentru de 24 de ore şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.”, a transmis IPJ Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!