Știrile zilei

SONDAJ: Sunteți de acord ca Trans-Bus să extindă și în alte comune din județ?

Are mașini, are condiții și se declară pregătită să pătrundă pe piața de transport județean. Vorbim despre societatea Trans-Bus, căreia firmele private îi reproșează că „se înfruptă” din călătorii lor.

Navetiștii par a fi însă de acord cu introducerea de curse Trans-Bus către localitățile lor, deoarece își doresc să călătorească în siguranță și să beneficieze de condiții moderne.

Votează! Părerea ta contează!

[yop_poll id=”7″]

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

8 comentarii

 1. Mai intai sa il asigure pe cel din oras nu sa stai sa ingheti in statie 40 de minute seara.ca le-au rarit pe motivul ca nu sunt calatori.sunt si seara, poate ca nu la fel de multi ca cei ziua ,cand ne inghesuie ca pe sardine, ca nimeni nu mai sta 20 de minute sa il astepte pe urmatorul ,dar sunt si sunt obligati sa inghete in statii ca din pacate trans bus e singura firma de transport in comun.bataie de joc.

 2. Unde e numai o firma, e MONOPOL. Sa nu uitam ca din cauza Trans-Bus a aparut acum 20 de ani maxi taxi. Trans-Bus are preturi mai bune pentru ca pompeaza primariile bani, din banii nostri. Prin eliminarea concurentei in oras, se vede ca preturile au crescut.

 3. Din autobuz, direct in spital! Despre ce condiții vorbesc? Cu rablele alea vor sa facă trasee de zeci de km? Escrocii speculează traseele cu profit, dar cum rămâne cu cele mai îndepărtate? Niciun privat nu le va vrea și rămân oamenii pe jos…

 4. Sunt din Mărăcineni. Tot binele spre rău. Cu cât va urca mai mult pe traseu Trans Bus -ul, cu atât mai aglomerate vor fi autobuzele si noi tot pe scara stam.

 5. Vi se pare normal ca ceva sponsorizat de primărie să ajungă să „conducă” întreg județul, astfel forțând celelalte firme să renunțe doar din cauza faptului că nu primesc fonduri?
  Și să nu lăsăm la o parte condițiile puțin spus jalnice ale autobuzelor care nici măcar nu își pot permite să țină pornit aerul condiționat(Mai ales pe timp de vară, când chiar este necesar!!!)
  Decât să arunce cu bani în stânga și dreapta în încercarea lor disperată de a pune stăpânire pe întreg județul, mai bine și-ar canaliza gândirea și fondurile să îmbunătățească transportul din municipiu, lăsându-i pe cei care își fac treaba foarte bine de atâția ani să lucreze liniștiți!

 6. Siguranta unde este? In autobuzele aduse din Olanda cu milioane de kilometri? Vi se pare normal sa se circule fara clasificari? Daca se scoate maxi-taxi, cei din nordul judetului cu ce mai pot veni in oras? Va intra vreodata trans-bus in localitati greu accesibile? Si unde ar mai fi siguranta cu un autobuz mult mai batran decat totii copii pe care ii transporta la scoli? Sau mai ales imaginativa un autobuz incarcat cu persoane pe zapada pe un drum din nordul judetului

 7. Sunt un elev din buzau,si sincer va spun că atunci cand ieseam de la ore gaseam imeadiat un maxi taxi.Acum daca scap autobuzul trebuie sa ingheț 30 de minute in statie.
  Va rog, canalizativa atentia pe transportul din oras si lasati extinderea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: