Consiliul Județean Buzău

Șoseaua SPECTACOL din Buzău, botezată de localnici „TransMurgești”!

Are aproximativ 15 kilometri lungime și leagă municipiul Râmnicu Sărat de comuna Murgești, șerpuind printre coline. De aici, șoferii pot admira una dintre cele mai frumoase panorame ale Văii Câlnăului, motiv pentru care localnicii au botezat deja șoseaua „TransMurgești”.

Zilele trecute a avut loc recepția la terminarea lucrărilor de reabilitare a drumului județean 203A, pe raza localităților Batogu-Murgești-Livada. Este o lucrare care a fost realizată la standardele cele mai înalte, spun reprezentanții Consiliului Județean Buzău.

”Este un drum ce face legătura către o zonă pitorească a județului Buzău, zona Mărgăritești – Câmpulungeanca, astfel că toți locuitorii județului nostru, dar nu numai, se vor putea bucura de plimbări plăcute pentru a admira frumusețea naturii din județul nostru,

Acesta este doar unul dintre proiectele realizate de echipa pe care am format-o impreuna cu dl Presedinte Petre Emanoil Neagu si cu dl Vicepresedinte Romeo Lungu. Scopul comun si gandirea unitara ne-au ajutat sa gasim cele mai bune solutii pentru a intampina nevoile locuitorilor din judetul nostru si pentru a spori nivelul de confort si calitatea vietii in toate zonele judetului”, scrie vicepreședintele CJ Buzău, Adrian Petre.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close