ARTICOLUL ZILEI

Soț și soție, morți într-un accident înfiorător

Foto: InfoTrafic Buzău

Sfârșit de drum, pentru o tânără familie din Galați. Un bărbat în vârstă de 36 de ani, și soția lui, de 29 de ani și-au pierdut viața, astăzi, în urma unui accident cumplit.

Tragedia care a curmat viața celor doi tineri căsătoriți a avut loc pe Drumul Național 2B, pe sensul de mers Buzău – Brăila, aproape de Cocorico. Datele oficiale arată că „autoturismul condus pe direcția Buzău către Brăila de către un șofer în vârstă de 36 de ani, din Galați, a intrat în coliziune cu autocamionul de mare tonaj care circula înaintea sa, la volanul căruia se afla un șofer de 59 de ani, din Prahova”, conform IPJ Buzău.

Se pare că șoferul Passatului cu numere de Galați ar fi depășit mai multe mașini, iar la un moment dat s-a trezit cu un TIR care efectua virajul la stânga către Cocorico. A încercat să-l depășească prin dreapta pentru a reveni pe sensul lui de mers, dar s-a izbit violent de colțul din dreapta al remorcii autocamionului.

Impactul a fost nimicitor. Salvatorii de la ISU au fost nevoiți să taie plafonul mașinii pentru a-i scoate pe cei doi. Ionuț a murit la scurt timp după extragerea dintre fiarele contorsionate, iar soția sa, Maranda, a decedat câteva zeci de minute mai târziu, la spitalul din Buzău.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii tragediei de pe DN 2B.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button