Știrile zilei

Soția și fetița l-au așteptat în zadar | Nicu era mort, prins în mormanul de fiare

Accidentul înfiorător produs aseară la Merei a lăsat fără tată o fetiță de 11 ani și a îndoliat o întreagă familie. Soția jandarmului Constantin Nicolae a sperat până târziu că totul e o glumă proastă, însă lumea ei s-a năruit în momentul în care superiorii lui Nicolae au apărut la ușă însoțiți de un psiholog, probabil pentru ca șocul să fie resimțit mai ușor.

Accidentul în urma căruia un om a murit, iar altul a ajuns în stare gravă la spital s-a produs pe DN 1B, aproape de Merei, la ora 21:55. „Reporter Buzoian” a publicat imaginile ce surprind momentul impactului. Lovitura a fost atât de puternică, încât din Loganul în care se afla șeful postului de jandarmi Monteoru a rămas doar un morman de fiare.

Nimeni nu își explică de ce a ajuns mașina jandarmului în fața TIR-ului. Cert este că autoturismul avea viteză, iar la un moment dat a derapat, ciocnindu-se violent de mastodontul venit din sens opus.

Jandarmii nu au lăsat pe nimeni să se apropie de locul impactului. Pe de o parte, combustibilul din cisternă se putea aprinde în orice moment, iar pe de alta, trupul colegului lor era prins între fiare.

Constantin Nicolae era șeful postului de jandarmi și ordine publică din Stațiunea Sărata Monteoru, și avea 37 de ani. Aseară se întorcea acasă la volanul Loganului său de culoare gri, în momentul în care mașina s-a izbit puternic de un TIR.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button