Știrile zilei

Spaimă mare pentru o buzoiancă, în toiul nopții!

O bătrână din comuna buzoiană Podgoria a trăit clipe de groază în momentul în care s-a trezit cu un tânăr peste ea. Băiatul a pătruns la miezul nopții pe fereastră și, sub amenințarea bătăii, i-a luat toți banii. Tâlharul a fost reținut la două zile după comiterea faptei.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Secţiei de poliţie rurală Grebănu au identificat un tânăr de 17 ani, din Podgoria, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

Fapta a fost comisă în noaptea de 4 spre 5 august. Tânărul a pătruns prin escaladarea unei ferestre deschise în locuinţa unei femei de 72 de ani din Podgoria şi, prin amenințarea cu acte de violenţă, a deposedat-o de suma de 1.900 de lei.

În urma materialului probator administrat de poliţişti, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat a dispus continuarea urmăririi penale faţă de suspectul de 17 ani, acesta fiind reţinut de poliţişti. În cursul zilei de astăzi, pe numele tânărului a fost emis un mandat de arestare preventivă.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5