AnunțuriȘtirile zilei

Spațiu de recreere, în Buzău. ANUNȚ PUBLIC

Stimaţi cetăţeni

          În vederea implicării publicului în etapa elaborării unui PUZ, aducem la cunoştinţă că  Primăria Municipiului Buzău. cu sediul în Piaţa Daciei, nr. 1, a demarat procedura pentru finalizarea propunerilor preliminare privind aprobarea documentaţiei Plan Urbanistic Zonal pentru « PUNERE ÎN VALOARE A CANALULUI « IAZUL MORII » PE STRADA FRĂSINET PRIN AMENAJAREA UNUI SPAŢIU DE RECREERE» pe teren intravilan domeniu public din municipiul Buzău, categorie de folosinţă drum, în suprafaţă de 28.905 mp mp.

          Consultarea documentelor complete ale propunerilor pentru PUZ precum şi transmiterea observaţiilor, se pot face la Punctul de Informare Cetăţeni, camera 8 din Primăria Buzău, consilier Diaconiţă Elena (tel.0238/723.398/0737.299.301), persoană responsabilă din partea Primăriei cu informarea şi consultarea publicului, în perioada 12.12.2019 – 13.01.2020,  în zilele lucrătoare.

          Publicul este invitat să participe la dezbaterea publică ce va avea loc la sediul Primăriei municipiului Buzău, sala  «Nicu Constantinescu», în data de  14.01.2020  ora 11ْْْ ْ.      

          Cu stimă,

  Primarul Municipiului Buzău,

Constantin Toma

            Arhitect şef,

arh. Victor Ţîrlea

Responsabil  Informare,

Elena Diaconiţă

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Un subiect interesant ar fi altul…..cate apartamente din orașul ăsta sunt închiriate în regim hotelier si in ele funcționează adevărate case de toleranță…..cu nr fix de fete….schimbate periodic…..clienti.. unii fideli….alți nu….etc…cate stie Poliția despre asta….si ce face…….un început….cartierul Micro 3….lîngă viitorul Iaz al Morilor……Cartierele Dorobanti si Brosteni…..etc……spor la treaba….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close